Deprecated: Function ereg_replace() is deprecated in /home/simena/domains/simena.nl/public_html/profiel_more_bz.php on line 302
BEDRIJFSPROFIEL


 
 
BeSuited is een jong en innovatief bedrijf dat zijn pijlen richt op de exclusiviteit van het maatpak. Wij hebben een innovatieve methode ontwikkeld waarmee we via het internet een maatpak van hoge kwaliteit kunnen aanbieden. De website vormt de basis van onze dienstverlening. Met de suit configurator kunt u in enkele eenvoudige stappen een maatpak naar wens samenstellen. Op onze site staan veel tips, voorbeelden en informatie over stoffen en samenstellingen die uw creativiteit zullen stimuleren.

Een comfortabel maatpak begint met het zorgvuldig opmeten van de lichaamsmaten die voor elk mens immers uniek zijn. Dit vereist kennis en vaardigheid waarover alleen vakmensen beschikken. BeSuited heeft daarom een gepatenteerd meetinstrument ontwikkeld dat het voor iedereen mogelijk maakt  eenvoudig en snel de juiste maten vast te stellen. Indien gewenst – komen onze specialisten bij u thuis of op kantoor uw maten opnemen. Zij geven u graag advies over de te maken keuzes.