Deprecated: Function ereg_replace() is deprecated in /home/simena/domains/simena.nl/public_html/profiel_more_bz.php on line 302
BEDRIJFSPROFIEL


Ton van Egmond
Directeur

DRAAK Management BV is in 1995 door mij opgericht.

De achtergrond van de naam "Draak" is gebaseerd op het Chinese geboorteteken van mijzelf.

Draak Management richt zich op "maatschappelijke ondernemingen" in de meest brede zin van het woord.

Ondernemingen, die zich bezighouden met een wettelijk omschreven maatschappelijke kerntaak. Ondernemingen, die zich meer en meer op bedrijfsmatige, marktgeoriënteerde wijze en op verzelfstandigde basis organiseren als bedrijf.

Klanten van Draak Management zitten in de sociale werkvoorziening, zorginstellingen en thuiszorg. Maar ook ROC's, Hogescholen, Ziekenhuizen, Waterschappen, Woningcorporaties, Coöperaties en Bankbedrijf. Er is dus veel ervaring in de financiële en non profit sector.

Kernwaarden zijn: Klantwaarde, mens-, en resultaatgericht.

In mijn werk heb ik me vooral geconcentreerd op het onder tijdsdruk tot stand brengen van veranderings- en verbeterprocessen. Mijn analytisch en conceptueel vermogen, communicatieve vaardigheden, politieke feeling en ervaring en mijn enthousiasme en flexibiliteit om activiteiten en projecten te organiseren en mensen te motiveren blijken daarbij kritische succesfactoren.
Ik ben betrokken bij mensen, maar ook commercieel. Ik heb me beziggehouden met het verwerven van opdrachten. Zowel “Business to Business” als verkoop aan particulieren.
Ik ben een generalist, die coachend leiding geeft en zijn ervaringen wil delen met anderen.

Een Bourgondische inslag en het streven naar het worden van een beter mens zijn kernwaarden. Leven zonder dogma’s, met respect voor de mening van anderen.
Ik heb een brede belangstelling. Dit heeft geleid tot interessante hobby’s en een verscheidenheid aan nevenfuncties in politiek en sport.