Deprecated: Function ereg_replace() is deprecated in /home/simena/domains/simena.nl/public_html/profiel_more_bz.php on line 302
BEDRIJFSPROFIEL


Jan Turk
Directeur

Wat is ITsucces
ITsucces helpt organisaties met succesvol gebruik van informatie technologie (IT).ITsucces werkt voor bestuurders en eigenaars van de informatiehuishouding van organisaties, opdrachtgevers van IT projecten, en hun interne adviseurs.

Wie is ITsucces 
Jan W.M. Turk (1951), sinds 1990 werkzaam als management consultant gespecialiseerd in IT. Men ziet mij wel als een onafhankelijk denker, maar zelf meen ik dat ik sterk beïnvloed ben, en wordt, door mijn contacten met andere mensen. Ik hou van paradoxen en in het bijzonder hun oplossing, door op een andere manier te kijken naar een gegeven situatie. Mijn ervaringsgebieden, wiskunde, IT en advies, heb ik geïntegreerd in mijn aanpak van opdrachten.  

Aanpak
ITsucces biedt ondersteuning aan organisaties om succesvolle IT projecten te realiseren. Daar is wel iets voor nodig, want de meeste IT projecten zijn niet succesvol..Op basis van mijn ervaringen gecombineerd met uw inzicht in de situatie van uw organisatie, kunnen in een gesprek de hier en nu succesfactoren worden bepaald. Dit geeft de richting aan van een succesvol project binnen uw organisatie. De aard van de uitvoerbare opdrachten is divers. De duur varieert van een week tot enkele maanden afhankelijk van de taakstelling. Mijn rol in de aanpak kan zijn: solist, inspirator van een team, rechterhand van de opdrachtgever, troubleshooter, intermediair, conceptenmaker en analyticus.Uitvoering van een opdracht kan solo, dan wel in een team van uw medewerkers of met medewerkers uit mijn netwerk. De tarieven zijn concurrerend maar niet laag.  ITsucces hanteert de algemene voorwaarden van de OOA en accepteert in het algemeen  de voorwaarden van uw organisatie.