Deprecated: Function ereg_replace() is deprecated in /home/simena/domains/simena.nl/public_html/profiel_more_bz.php on line 302
BEDRIJFSPROFIEL


Rene Wagenhuis
Director

Onze dienstverlening richt zich op media- en communicatie-advies in de breedste zin van het woord. Hierbij staan media-strategie, mediaplanning, media-inkoop en orderafhandeling centraal. Kortom een full service mediabureau met alle diensten onder één dak.

Wij verzorgen uw mediaplaatsingen van A tot Z. Snel, efficiënt, professioneel en tegen lage kosten. Zodat u altijd het maximale haalt uit uw mediabudget.

Achtergrond

MediaBasics is, als onderdeel van GroupM, één van de grootste dienstverleners op het gebied van mediastrategie, mediaplanning, directe media-inkoop en orderafhandeling voor adverteerders die zich richten op de Nederlandse markt. MediaBasics is een specialist op het gebied van adviseren, reserveren en inkopen van printergeoriënteerde media zoals dagbladen, billboards, magazines en huis-aan-huis bladen. Echter door de jaren heen heeft MediaBasics zich ook ontwikkeld als een echte specialist op het gebied van radio, TV en internet.