Deprecated: Function ereg_replace() is deprecated in /home/simena/domains/simena.nl/public_html/profiel_more_bz.php on line 302
BEDRIJFSPROFIEL


Ron de Jonge
Directeur

Na 5 jaar in de accountancy gewerkt te hebben (Deloitte & Touche) ben ik in het bedrijfsleven terecht gekomen als financieel directeur in een produktie en handelsomgeving. De laatste 10 maanden heb ik als managing director a.i. opgetreden.

Na  4 reorganisaties geleid te hebben, ben ik mijn heil in het zelfstandig ondernemerschap gaan zoeken! Als interimmanager op financieel cq. algemeen management ben ik beschikbaar in het MKB segment. Kleinere organisaties hebben mijn voorkeur boven de grotere (vaak loggere) organisaties. Direct contact met de directeur/eigenaar , maar ook met de man op de vloer heeft mijn voorkeur.

Vanuit een open eerlijke communicatie,  zal ik mijn expertise aanwenden om als sparringpartner van het management te opereren. Op zowel commerciële, financiële als overige terreinen.

Vanuit het netwerk waarbinnen ik opereer heb ik de beschikbaarheid over een enorm kennisveld en sta daarom nooit alleen in het oplossen van de problemen die ik in het werkveld tegen zal komen.

Dat is ook de achtergrond waarom ik mij heb gestort op het sim[en]a initiatief.

U zult in mij een integere, open en hardwerkende partner vinden, die zich communicatief op alle niveaus weet te handhaven.  Met een bourgondische visie en met het motto een dag niet gelachen is een dag niet geleefd probeer ik in het leven te staan.  In een dergelijke omgeving kom ik ook het best tot mijn recht!