Deprecated: Function ereg_replace() is deprecated in /home/simena/domains/simena.nl/public_html/profiel_more_bz.php on line 302
BEDRIJFSPROFIEL


Bert Karssen
Partner

Significant is een onafhankelijk advies- en onderzoeksbureau met circa 50 adviseurs op het gebied van: 

  • Het ontwikkelen en evalueren van beleid en strategie op het gebied van maatschappelijke thema's. We richten ons op thema's als Marktwerking in de zorg, Openbare Orde & Veiligheid, Integratie en Maatschappelijk verantwoord bestuur
  • Het vertalen van organisatiebeleid en -strategie naar een optimale bedrijfsvoering, waarbij de thema's Strategie en besturing, Organiseren van bedrijfsvoering en Complexe inkoop en aanbesteding centraal staan.

 

Significant is in januari 2003 van start gegaan als een spin-off van de adviespraktijk van PricewaterhouseCoopers. Onze adviespraktijk bestaat al circa 20 jaar, waardoor we beschikken over een rijke advieservaring en grote bekendheid met de markt en de ontwikkelingen in deze markt.

 

Onze dienstverlening kenmerkt zich door de volgende kernbegrippen:

  • De ambitie om tot de Nederlandse top te behoren op de gekozen adviesgebieden
  • Excellente professionals, die vooral goed zijn in uitdagende en complexe opdrachten
  • Onze adviezen zijn solide en oprecht, duidelijk onderbouwd en op feiten en gedegen onderzoek gebaseerd
  • De professionals van Significant voegen de daad bij het woord door onze adviezen te implementeren.

Significant levert zelf geen interim managers en doet niet aan detachering. Significant ziet Simena als een interessant kanaal naar betrouwbare en goede interim managers en adviseurs op vakgebieden en diensten die Significant zelf niet aanbiedt.